Stadsfest och badpool

I dag på förmiddan följde jag med Cornelia ner till morfar. Linda och Ines är här över helgen, dom ska på stadsfesten i kväll. Men i dag på dagen följde Cornelia med dom in till stan. Det tyckte hon var jätte kul, dom käkade lunch och åkte karuseller. Fick denna bild på två fina brudar
 
Det har mest regnat i dag så jag har inte gjort nått speciellt. Jag hade tänkt gå till skogen med Astrid men det regnade bara. Det får bli en annan dag. 
Daniel har fejjat ute nästan hela dagen med poolen, som barnen har längtat efter den, och självklart skulle dom ta ett prov-bad fast att det var svin-kallt och regn.
 
Bland bygget har vi en pool, det ni.
 
Ni skulle ha sett barnen i dag när vi åt middag. Vi hade hållit hemligt att farfar skulle komma. När han kom och gick på uppfarten blev barna som tokiga, visste inte riktigt hur dom skulle göra. Glada och studsande barn tog emot farfar som kört hela dagen för att komma hit. Lycka!!
 
Ta hand om er! Kram
 
 
Linda
2016-07-03 @ 20:44:51

Det var så kul att Cornelia ville följa med oss på stadsfesten! Hon fick ju mej att åka den snurriga karusellen "Break-dance" 😁😂

Svar: Hon hade kul!
Jenny




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

jennyhedberg.blogg.se

Ett nytt liv

RSS 2.0