Extra allt

Jag har varit en person som aldrig varit jätte smal. Jag har alltid haft stor rumpa och stora boobs. Jag har väl pendlat i vikt och som minst har jag väl varit på 60+ och som mest var när jag var gravid med Cornelia då låg jag på typ 90-95. Jag har som varit lite extra allt kan man säga. Jag har inte vägt mig sen före jul och jag tappade rätt mycket i vikt när jag åkte på lunginflammationen, men har gåt upp lite sen dess, men jag hade ingen som helst aning vad jag kunde väga. Så nu när jag var i Umeå togs det en vikt, jag höll på att tippa av vågen, den visade 50,4 kilo, och då har jag ändå gått upp lite. Man kan ju fundera på vad jag vägde just efter jag var sjuk. Skönt i alla fall att jag får i mig näring i alla fall och är mycket piggare.
 
Har som sagt varit i Umeå i tre dagar och kollat hur jag syresätter mig när jag sover. Det var tre långa och halv tråkiga dagar. Känns som det inte hade behövt ta sån tid. Tur det var fint väder så vi vad ute rätt mycket. 
Vi tog en promenad ner till city en dag, vi hade tydligen lite olika mål med promenaden, min var att shoppa lite och Daniels var:
 
Hur som helst så fick vi våra önskningar uppfyllda. 
 
 
 
Sommaren är underbar, så är det bara. 
 
Men oj vad vi längtade hem i dag! Trodde aldrig vi skulle komma hem, men till slut var vi hemma och Hugo kom springande mot oss. Det är lycka!
 
Nu ska vi mysa lite innan läggdax.
Ta hand om er! Kram

jennyhedberg.blogg.se

Ett nytt liv

RSS 2.0